Frikadel Pan

Frikadel Pan

Indisch gehaktbrood, kan ook met vega-gehakt.
Servings 1

Equipment

  • kookpan
  • pureestamper
  • overschaal

Ingredients
  

  • 500 gr aardappelen
  • 500 gr gehakt
  • klein pakje santen
  • 3 tenen knoflook
  • zwarte peper
  • zout
  • 0,5 tl kruidnagel
  • boter om de ovenschaal in te vetten

Instructions
 

  • Was de aardappelen goed, snijd grote doormidden. Je hoeft de aapjes niet te schillen.
    Kook ze gaar.
  • Maak een slappe puree met de santen
  • Meng er de knoflook, peper, zout, kruidnagel door
  • Meng er de al dan niet vegetarische gehakt door.
  • Vet de ovenschaal goed in, doe er de puree in.
  • Zet in de oven, 180 graden, voor 45 minuten of tot dat de bovenkant mooi bruin is

Notes

Lekker met rijst en komkommer.